Tisztelt Betegeink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy koronavírus-járvány egészségügyi világkockázati hatásainak megelőzése érdekében az egészségügyi dokumentáció másolatának kiadását érintő személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel!

Az egészségügyi dokumentáció másolat igénylése az alábbi módon történhet:

A www.paradfurdo.hu honlapon a

SZOLGÁLTATÁSOK/Egészségügyi dokumentáció  megismerése link alatt található Kérelem nyomtatvány kitöltésével és a

   a) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a

    b) 3244 Parádfürdő, Kossuth Lajos utca 221. címre 

    történő elküldésével.

További ügyintézésre, tájékoztatásra lehetősége van telefonon a +36 36-544-804 számon, illetve elektronikus levélben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a Kórház az ügyintézést a kérelem megfelelő benyújtásától kezdődően megkezdi, azonban – a járványhelyzetre és a bevezetett különleges jogrendre tekintettel – a kérelemben foglaltak teljesítése a rendes ügymenet szerinti egy hónaphoz képest további két hónappal meghosszabbítható, ilyen esetben értesítjük Önt. A kérelem beérkezésének napja a határidőbe nem számít bele.

Végül felhívjuk a figyelmüket, hogy az ELEKTRONIKUS EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSI TÉR lakossági portálján (ügyfélkapus bejelentkezéssel) közvetlen hozzáféréssel – lehetősége van a 2017. november 1. napjától történt, közfinanszírozott ellátásairól készült egészségügyi dokumentációkat (zárójelentés, ambuláns lap, leletek stb.) díjmentesen megtekinteni, letölteni, illetve kinyomtatni.

A portál az alábbi címen érhető el: https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal. 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

 

Kedves Betegünk és Leendő Betegeink!

 

Az országban kialakult járványügyi helyzet miatt a Parádfürdői Állami Kórház is további korlátozó intézkedések bevezetésére kényszerült. Ebben a helyzetben Kollégáink azon dolgoznak, hogy a betegeink ellátásának hiánya a legkevesebb következménnyel járjon.

 • március 17-től a járóbeteg szakrendelés kórházunkban meghatározatlan ideig szünetel. Az előre ütemezett ellátás is megszűnik. Erről valamennyi beteget személyre szabottan értesíti a kórház.
 • A betegek kiértesítését telefonon és adott esetben – ha a beteg mégis megérkezne a szakrendelésre – személyesen végezzük.
  A szakasszisztenseink a felmerülő egészségügyi és egyéb szervezési kérdésekben telefonon rendelkezésükre állnak.
  Amennyiben a rendelést végző orvoskolléga segítségére van szükség, lehetőséget teremtünk a telefonos konzultációra. Ha azonnal nem tudunk kapcsolatot létesíteni, vissza fogjuk hívni!
 • Szükséges receptek, szakorvosi javaslatok, korábbi leletek kiadásáról is felvilágosítják kollégáink.
 • A sürgős esetekben az ellátást és vizsgálatot az előre telefonon egyeztetett időben el fogjuk végezni.
  Természetesen a sürgős eset meghatározása mindegyikünknek mást jelent. Az azonnali ellátást igénylő esetekben korábban sem intézményünk szakellátását vették igénybe, hanem a legközelebbi sürgősségi osztályt.
  De mindannyiunk érdeke, hogy a kevés, egyébként is túlterhelt sürgősségi ellátásokat ne terheljük jobban!
  Ezért több lehetőség van:
 1. A háziorvosa kéri a személyes vizsgálatát, amennyiben úgy ítéli  meg,hogy az ellátás elmaradása további egészségkárosodással járhat.
 2. Szakasszisztenseik segítenek elbírálni az Ön problémájának sürgősségét, vagy megnyugtató válaszokat adni a panaszaikra.
 3. Szakorvos kollégák, ha a telefonos konzultáció nem elegendő, biztatni fogják Önöket, a személyes megbeszélésre.

        Vérvételi vizsgálatokat csakis sürgős jelzéssel ellátott beutalóval végezzük!

 • Bent fekvő betegek részére a hozzátartozók a csomagot a főbejáratnál ügyeletben lévő kollégánknak adhatják át, aki azt továbbítja a beteg részére.

 Számítunk együttműködésükre, megértésükre. Bízunk abban, hogy ezeket a vészterhes időket Önökkel együtt, megnyugtatóan tudjuk átvészelni.

  

Dr. Stumpfné Dr. Rabóczki Anita

mb.főigazgató s.k.

Parádfürdő, 2020. március 18. 

 

  

 


Tisztelt Betegeink!  

 

A Parádfürdői Állami Kórházban 2020.március 16-án bevezetett járó- és fekvőbeteg-szakellátás tervezett ellátásával  kapcsolatban az Intézménybe való bejutás vonatkozásában is korlátozó intézkedéseket vezetünk be.

Járóbeteg-szakellátásra csak a Háziorvos által sürgősnek kezdeményezett és telefonon megbeszélt időpontban tudunk beteget fogadni korlátozott szakellátásokon az alábbiak alapján:

 • a buszmegálló felől az épület nyugati földszintjén lévő bejárat a rendelés időszakában van nyitva,
 • a mozgásban nem korlátozott betegeink csak ezen a bejáraton, a megjelölt időszakban tudnak  az épületbe   belépni, kizárólag a sürgős szakellátásuk céljából,
 • a mozgáskorlátozott betegek vagy a 15 óra utáni szakrendelésre érkező betegek az intézet főbejáratán  keresztül (recepción át) tudják megközelíteni a szakrendelést,
 • valamennyi fekvőbeteg betegünket kérjük, hogy a főbejárat felől (recepción át) közelítsék meg az épületet.
 • a Főépület földszintjén lévő keleti bejáratot a látogatási tilalom ideje alatt zárva tartjuk,
 • mindkét belépési ponton kórházunk munkatársai fogadják és informálják Önöket a további teendőkről.

  Kérjük munkatársainkkal való szíves közreműködést.

Megértésüket köszönjük. 

 

 

 

Tisztelt Látogatók!


 
 Felhívjuk a figyelmet, hogy a 
Parádfürdői Állami Kórházban 2020. március 8-ától visszavonásig 

LÁTOGATÁSI TILALOM van érvényben!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 13305-8/2020/EÜIG iktatószámú határozata alapján. 

Kérjük a tilalom betartásához közreműködésüket

 

 

   

 

Üdvözöljük kórházunk honlapján          

 

A Parádfürdői Állami Kórház az ország egyik legtapasztaltabb rehabilitációs szakkórháza. Küldetésünk szellemében fontos feladatunk betegeink partnerként való kezelése, a teljes testi lelki egyensúly és emberi méltóság megtartása. Kórházunkban tapasztalt, elismert, szakképzett orvosok és szakdolgozók összehangolt munkája segíti a rehabilitációjukat és gyógyulásukat. Honlapunkon minden információt megtalál kórházunk gyógyító tevékenységéről, a fekvőbeteg osztályok és járóbeteg ellátási szakrendelők működéséről, a felvétel módjáról, a gyógyítás személyi és tárgyi adottságairól. Biztosítjuk arról, hogy gyógyító munkánkkal, amely folyamatosan az egyéni igényekhez való alkalmazkodáson is alapszik, a legteljesebb mértékben igyekszünk helyreállítani egészségét, s ebben számítunk az Ön együttműködésére.   

 

Kórházunk valamennyi dolgozója nevében jó

egészséget, betegként mielőbbi gyógyulást kívánunk!  

 

dr raboczki

 Dr. Rabóczki Anita

főigazgató 

 

VEZETŐI NYILATKOZAT