Fõ tartalom

Értesítő üzenet

Egykori szép hagyomány felélesztése és újraindítása volt a gondolat lényege, mikor néhány hónapja megszületett a döntés: novemberben rendezzenek bált a Parádfürdői Kórház javára.

Egy bál mindig rangos társadalmi esemény, alkalom a tartalmas szórakozásra, egy gyönyörű helyszínen, ahol színvonalas műsort, igényes zenét és különleges gasztronómiai élményt kaptak a résztvevők. De ezen túl a szombati rendezvény egy olyan közösségi esemény is volt, ahol a kórházra figyelő lokális politikai és civil környezet szereplői, az intézmény szakmai és társadalmi partnerei, a gyógyításban résztvevő munkatársak találkoztak, szót váltottak és jótékonykodtak.

A több, mint 165 báli résztvevőt köszöntő főigazgatónő, dr. Rabóczki Anita és a bál védnöke, dr. Pajtók Gábor is azt hangsúlyozta: a Parádi Kórház mind egészségpolitikai, mind szakmai, mind pedig munkáltatói szerepében felkészült azon kihívásoknak, melyek biztosítják, hogy a betegek ellátását magas színvonalon tudják.végezni.

Parádnak fontos, hogy mi történik a kórházban, milyen koncepciója, jövőképe van az intézménynek, hiszen az itt és a régióban élőknek nem mindegy milyen egészségügyi ellátást kapnak – erősítette meg köszöntőjében Mudriczki József polgármester. Ezért sem volt egy pillanatra sem vitás a parádi képviselőtestület számára, hogy a Freskó éttermet térítésmentesen ajánlják fel a rendezvény megtartására – hangsúlyozta a településvezető.

A bál szervezője, az Alapítvány a Parádfürdői Kórház Jövőjéért kuratóriumának elnöke, dr. Suskó Mihály köszönetet mondott a támogatásokért, a nagyvonalú felajánlásokért, melyek segítették a jótékonysági célt, a nőgyógyászati ellátás minőségi emelését szolgáló műszerek, valamint az egynapos sebészet korszerű eszközeinek beszerzését.