TISZTELT LÁTOGATÓK!

 

A Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott 13305-58/2020/EÜIG határozat értelmében 2020.06.12-étől az országosan elrendelt látogatási tilalom feloldásra került.

A Parádfürdői Állami Kórház fekvőbetegei az alábbi fertőzésmegelőzési eljárásokat betartva látogathatók:

  1.  Betegeinkhez járványügyi szempotból csak egészséges látogatók jöjjenek, maximum 2 fő.
  2. Amennyiben a kórházunkban fekvő beteg mozgásképes, nem ágyhoz kötött, kérjük látogatóit lehetőleg szabadban fogadja.
  3. Az egyes betegekhez érkező látogatói csoportok egymás között minimum 2 méteres távolságot tartsák be! Kérjük a szájmaszk viselését!
  4. Az ágyhoz kötött betegeinkhez, - a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt használva, a bejáratnál történő szűrést követően (kérdőív felvétele, lázmérés), védőeszközt alkalmazva (szájmaszk kötelező), - egyidőben maximum 2 fő látogató tud bemenni a betegszobába, úgy, hogy azon időpontban lehetőleg más beteg látogatója ne tartózkodjon a szobában.
  5. Betegeink csomagot kaphatnak (élelmiszert, használati tárgyak stb.).


Kórházunkban külön látogatási idő nincs, ezért kérjük a látogatókat a helyes időpont megválasztására, hogy lehetőleg az egészségügyi ellátást látogatásukkal ne zavarják (vizit, kezelések), valamint a látogatások gyakoriságát, a betegszobában egyszerre korlátozott létszám miatt, lehetőleg heti két napra tervezzék.

Ideális látogatási idő délután 16:30- 18:00.

További információ céljából a www.paradfurdo.hu honlapon illetve az intézmény bejáratánál lévő Kollégáktól és a kihelyezett hirdetőtáblákon tájékozódhatnak.

Kérjük a fentiek figyelembe vételét!

                                        Dr. Stumpfné Dr. Rabóczki Anita mb. főigazgató 

                                                                 

                 

Parádfürdő, 2020. június 15.