TÁJÉKOZTATÓ LÁTOGATÁSI RENDRŐL

2021.05.22-től

1. Azon fekvőbetegeink, akik mozgásában súlyosan korlátozottak és szabadtéri látogatásukra nincs lehetőség, a kórteremben 

naponta 1 látogatót, maximum 60 perces időtartamban

fogadhatnak.

Az ajánlott látogatási idő:

hétköznapokon 14:00-18:00-ig,

hétvégén 10:00-18:00-ig.

A látogatás feltétele:

  • A látogató érvényes védettségi igazolvánnyalvagy védettségi igazolvány hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül történt minta vételezés után végzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR teszttel rendelkezzen.
  • A látogatáshoz való jogosultság igazolása érdekében a védettségi igazolványt a személyazonosításra alkalmas, fényképes okmánnyal együtt, vagy a negatív PCR tesztet a Beléptető Pontnál szükséges bemutatni (kék konténer), hétköznap 7.00-15.00 óra között. Munkaidőn kívül  és hétvégén a szűrést is a Recepció végzi. A kórház épületén belüli látogatások adminisztrálásához minden látogatónak kell jelentkeznie (munkaidőben is) a Recepciós Kollégáknál.
  • Az intézménybe történő belépéskor továbbra is szükséges testhőmérséklet mérés és kézfertőtlenítés.
  • A látogatóknak mindvégig 3 rétegű sebészi maszkot kell viselniük, amennyiben a szájmaszk ennek nem felel meg, a látogató 1 db sebészi maszkkal ellátható.

2. Amennyiben a beteg állapota és az időjárás engedi a látogatást a szabadtérre kell korlátozni. Ebben az esetben több látogató is érkezhet.

Rossz időjárás esetén meg kell kérni a betegeket és látogatóit, hogy a büfé előterében tartózkodjanak a látogatás teljes ideje alatt. 

A látogatók az előtérből nyíló ambuláns mellékhelyiséget használhatják. (labor előtt)

Fent járó betegünk csomagjait fertőtlenítés nélkül, a kórház bejáratánál önállóan átveheti.

                                                                                                                               

Dr. Stumpfné Dr. Rabóczki Anita 

               főigazgató

              


 

 

Üdvözöljük kórházunk honlapján          

 

A Parádfürdői Állami Kórház az ország egyik legtapasztaltabb rehabilitációs szakkórháza. Küldetésünk szellemében fontos feladatunk betegeink partnerként való kezelése, a teljes testi lelki egyensúly és emberi méltóság megtartása. Kórházunkban tapasztalt, elismert, szakképzett orvosok és szakdolgozók összehangolt munkája segíti a rehabilitációjukat és gyógyulásukat. Honlapunkon minden információt megtalál kórházunk gyógyító tevékenységéről, a fekvőbeteg osztályok és járóbeteg ellátási szakrendelők működéséről, a felvétel módjáról, a gyógyítás személyi és tárgyi adottságairól. Biztosítjuk arról, hogy gyógyító munkánkkal, amely folyamatosan az egyéni igényekhez való alkalmazkodáson is alapszik, a legteljesebb mértékben igyekszünk helyreállítani egészségét, s ebben számítunk az Ön együttműködésére.   

 

Kórházunk valamennyi dolgozója nevében jó

egészséget, betegként mielőbbi gyógyulást kívánunk!  

 

dr raboczki

 Dr. Rabóczki Anita

főigazgató 

 

VEZETŐI NYILATKOZAT