Csuhai díj kiírás

Kedves Kollégák!

Mint arra emlékezhetnek, a tavalyi évben az Alapítvány a Parádfürdői Állami Kórház Jövőjéért létrehozta a Dr. Csuhai Sándor Díjat, melynek célja az arra érdemes kórházi dolgozók tudományos munkájának elismerése. Ezúton szeretném Önöket arra buzdítani, hogy ragadják meg ezt a kiváló szakmai lehetőséget! A Dr. Csuhai Sándor Díjat egy adott évben legfeljebb 1 arra érdemes személy kaphatja meg.

Pályázati tudnivalók:

  • A díjra pályázni szükséges, a fent említett pályaművekkel, a publikálások igazolásával.
  • A díj odaítéléséről az Alapítvány a Parádfürdői Állami Kórház Jövőjéért kuratóriuma nyílt szavazással dönt, melyet jegyzőkönyvben rögzít.
  • A díjjal 100.000.- Ft pénzjutalom jár.
  • A díjat igazoló díszoklevelet és a vele járó pénzjutalommal együtt a kórház mindenkori főigazgatója és az alapítvány kuratóriumának elnöke adja át.
  • A pályaműveket (a publikálások igazolásával együtt) a Titkárságon kérjük papír alapon leadni, valamint elektronikusan a korhaz@paradfurdo.hu címre beküldeni.
  • A díjat a Kórház olyan érdemes, aktív dolgozója kaphatja, aki napi munkája mellett tudományos munkát/kutatást/végez, azt szakmai lapokban, tudományos konferenciákon, továbbképzéseken, emléküléseken stb. publikálja/bemutatja elősegítve ezzel a kórház, a betegellátás színvonalának emelkedését, az intézmény szakmai-tudományos tevékenységét.

A benyújtási határidő: 2017. május 31.

A díjat első alkalommal 2017. június 30-án, Semmelweis Napon szeretnénk átadni, ünnepélyes keretek között.

Tisztelettel:
Dr. Suskó Mihály, kuratóriumi elnök