Újabb parádfürdői gólya-hír

A napokban kaptuk a hálás visszajelzést a 43 éves H. Edittől, hogy immáron a 10 hónapos Zsófi boldog anyukája a parádfürdői komplex kezeléseknek köszönhetően.

Nem akármilyen utat járt be a békés megyei Edit és párja Ferenc. Egy korábbi nőgyógyászati problémát és műtétet követően, már csak Edit jobb petevezetéke működött megfelelően, és így is megfogant első kisbabájuk, aki viszont Down-kórósan született, és 10 hetes korában eltávozott az élők sorából. Ezt a súlyos traumát borzasztóan nehéz a szülőknek feldolgozni, de megérkezett a segítség: Edit és párja megtudták, hogy a hatvani Bátor Tábor keretein belül létezik egy Lélek Madár nevű program, pont olyan szülőknek, mint ők, akik valamilyen módon elvesztették a gyermeküket. Ennek keretén belül több napos turnusokban szakemberek segítik ennek a traumának a feldolgozását, az elengedés és újrakezdés témájában. Editék részt vettek ebben, majd Parádfürdőre érkeztek egy kedves hölgy vendégházába üdülni. Presovszki Marika néni említette, hogy nagyon jó helyen vannak, hiszen egy újabb gyermekáldás reményében a Parádfürdői Állami Kórház vasas-timsós gyógyvizes kádfürdős és egyéb termékenységet fokozó kezeléseinek, a gyönyörű stresszmentes természeti környezet és kedves kórházi szakemberek odafigyelő támogatásával újra esélyt adhatnak maguknak, hogy gyermekük szülessen. Edit ezt a lehetőséget is megragadta 2018. októberében meg is kezdte a 3 hetes, OEP (NEAK) által is finanszírozott nőgyógyászati kezeléseket, és kisbabája már 2018. decemberében megfogant.

Zsófi 2019. szeptember 2-án egészségesen jött a világra, szülei legnagyobb boldogságára, és azóta is köszöni, jól van, ahogy a fotón is látszik.

Szeretettel, örömmel gratulálunk a kis családnak! Bízunk benne, hogy még sok hasonló helyzetben lévő hölgynek, párnak nyújthatunk támogatást speciális, egyedülálló természetes gyógytényezőkön alapuló kezeléscsomagunkkal várva várt gyermekáldás megvalósulásában!

  1. Főoldal
  2. /
  3. Hírek
  4. /
  5. Újabb parádfürdői gólya-hír